Digitaal inclusiecafé: Onbeperkte kansen op de inclusieve arbeidsmarkt

Maandag 1 maart van 16.00 tot 17.00 organiseren de Coalitie voor Inclusie en Zorgbelang-Overijssel weer een Digitaal Inclusiecafé Overijssel met als thema: Onbeperkte kansen op de inclusieve arbeidsmarkt.

Wordt er in Overijssel optimaal gebruik gemaakt van alle Overijsselse talenten op de arbeidsmarkt? Krijgt iedereen in Overijssel dezelfde kansen op werk en doorleren ongeacht wat achtergrond of beperking is? Of valt er nog een wereld te winnen omdat we nog niet goed weten wat de mogelijkheden zijn van een inclusieve arbeidsmarkt?

Niels ten Hagen ervaringsdeskundige ondernemer en VN ambassadeur, gaat in gesprek met Michele de Vries van VodafoneZiggo en Monique Bom van Human Capital Agenda Overijssel over hoe onbeperkt en mooi de mogelijkheden zijn voor de arbeidsmarkt als er inclusief gedacht en gedaan wordt.

Na het gesprek gaan we in groepen in gesprek over onze eigen beelden van de inclusieve arbeidsmarkt. Kloppen die beelden wel? Wat kunnen we vanuit onze eigen rol doen om de inclusie op de arbeidsmarkt te vergroten en hoe kunnen we daarin samenwerken?

Voor wie is deze digitale ontmoeting? Voor iedereen die woont of werkt in Overijssel en werk wil maken van inclusie. Dat kunnen mensen met ervaring zijn, (maatschappelijke)organisaties, beleidmakers, politici of ondernemers. Weet u iemand voor wie deze bijeenkomst interessant kan zijn? Stuur dit bericht dan aan hen door!

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen aan info@geluksacademie.org of info@zorgbelang-overijssel.nl Je krijgt dan een link toegestuurd voor deelname