Doneren

Heel fijn dat je donateur van de Coalitie voor Inclusie wilt worden! De Coalitie voor Inclusie ontvangt geen subsidies. Daarom kunnen wij jouw donatie goed gebruiken! Hiermee kunnen we vragen beantwoorden, mensen aan elkaar verbinden, de website onderhouden, een nieuwsbrief maken en activiteiten organiseren. Je maakt als donateur nog meer deel uit van een netwerk van personen en instellingen die inclusie ook belangrijk vinden. En je maakt het mogelijk dat steeds meer mensen ervaringen met elkaar kunnen delen en samenwerken om een inclusieve samenleving mogelijk te maken.

Je kunt als donateur het logo van de Coalitie op je eigen site plaatsen. Zo weten je bezoekers dat je werkt aan een inclusieve samenleving.

Stichting Inclusie Nederland, die de Coalitie faciliteert, heeft een ANBI status. Daarmee komt jouw donatie in aanmerking voor belastingaftrek.

Direct online doneren

Wil jij direct online doneren? Daar zijn we heel blij mee! Hieronder kun je aangeven welk bedrag je wilt doneren. We kunnen elk bedrag goed gebruiken. Alvast hartelijk bedankt!
Let op: bij een directe online donatie ontvang je geen factuur van ons. 

Donateur worden als organisatie

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doneer je € 100,- of meer? Dan vermelden we graag je organisatie, logo en website op de pagina Samenwerking. Mail ons dan de juiste naam, logo en link naar je website. Alvast hartelijk bedankt voor je donatie!